Start The Spinning Wheels Anslagstavlan Rockhelgen Historik Rockhelgen Sjötorps Rockfestival Fotosidan Bröderna Trück Länkar Magnus Kvintett The Spinning W historia Anno 2050 Nisse Lind Sonora


Sommaren är kort! Passa på att njuta av den!

Sjötorps Rockfestival 2017!

Banden som medverkade:

Island Country från Bolmsö Ljungby

Johnny Lundin Band från Stockholm

Richard Swanström från Kumla - Mariedamm

The Hotlanders från Kristinehamn

The Spinning Wheels från Skövde - Töreboda

Sjötorps Rockfestival blev en succe! Underbart fint väder och riktigt bra band! Publiktillströmningen var större än tidigare och stämningen var på topp. Mycket beröm gavs till Kanalkrogens fina mat och få märkte att myndigheterna gjorde ett brett tillslag med kontroller av sprithantering, kassarutiner, brandsäkerheten och hälsokontroll av kökets skötsel mm mitt i den värsta brådskan. Allt blev godkänt utan anmärkningar så Mikael och hans fina personal med Mats i spetsen bevisade att krogen håller hög klass! Tidpunkten för festivalen kommer att ses över eftersom skolavslutningarna flyttas allt längre fram och många inte kan komma ifrån.

 

 

   Klickbara affischer!

 


Lite Historia!

Lycka är att vara med på Sjötorps Rockfestival! 

Vad roligt det var!

Tack alla ni som kom till Sjötorp för 2016 års nostalgihelg! Synd om alla som missade tillfället, hoppas ni kan komma nästa år!

Alla som tror på sommaren fick rätt! Det blev en sommrig och skön helg! Ett ödmjukt Tack till alla vännerna i banden som kom från Stockholm, Skövde, Kumla, Torekov samt Kvidinge och

gjorde en njutbar och storartad musikalisk insats med just den musik som vi så länge väntat på! Vart tog tiden vägen? Vi önskade att det inte tagit slut så fort!

Nu rullar resten av sommaren 2016 vidare med expressfart och det gäller att njuta av den så gott vi kan!


 

Sjötorps Rockfestival 2015

Fantastiskt vad kul det ändå är att dra igång sommaren med bra nostalgimusik och massor av glada människor! I år var Rockfestivalen framflyttad till den 12-13 juni! Kanalkrogen i Sjötorp med sitt fantastiska läge vid sjöslussen är alltid en skön upplevelse men i kombination med härlig nostalgimusik känner man sig ung på nytt när man sitter där med god mat och dryck. Platserna för husbil eller husvagn var fyllda till sista plats och folket stortrivdes! Sjötorp är ett av Västergötlands skönaste områden med Göta Kanal som ett blått band genom landskapet och fin utsikt över Vänern!

Årets scenprogram den 13 juni innehöll en hel del nytt och en del band som har varit på plats tidigare!

Medverkade gjorde rikskända Stockholmsbandet Johnny Lundin Band med idel gamla rockrävar,  Anna and The Moonshiners från Vänersborgsområdet ett countryinspirerat band med en vokalissa som deltagit i Country-SM, The New Tones från Torekov med flera välkända ansikten, Qvidinge Country Rockers med flera välkända och populära profiler som bl.a medverkat i The Cadillac Band, uppskattade sång och instrumentalbandet The Spinning Wheels var det närmaste inslaget med medlemmar hemmahörande i och mellan Skövde och Töreboda. Blandningen var perfekt och mycket uppskattat.


 

Kanalkrogen tel. 0501-514444 eller Mikael Borg 0768-567548 Mail: info@kanalkrogen.com

 

Klicka på länken!  Stockholm Rockers i Sjötorp 2014